Nijntje

Geb.datum:
Vader:
Moeder:
03-12-2011
Boerenfox
Jack Russel

 

Lady

Ik ben in 2008 op de Kasteelsche Hof gekomen nadat ik eigenlijk al mijn hele leven op de Rijnhof in Millingen heb gestaan. In Millingen hoefde ik de laatste tijd nauwelijks nog te werken waardoor ik wel heel erg dik was geworden en het beter voor mij was dat ik ergens anders weer aan de slag zou gaan. In het begin was ik erg stijf en wilde ik alleen maar snel en plat door de bocht maar nu ik wat beter in mijn vel zit gaat het rijden mij weer beter af. Ik vind springen en dressuur allebei erg leuk en hoop ook dat ik nog heel wat jaartjes mee kan doen op de Kasteelsche Hof.   Ras:
Geslacht:
Geb.datum:
Hoogte:
Kleur:
Vader:
Moeder:
Gelders
merrie
onbekend
156 cm
vos
onbekend
onbekend
  Lady

 

Otje

Hallo allemaal, als kleinste van de groep ben ik zeker niet de gemakkelijkste.
Sinds de winter 2005 sta ik hier en vind het steeds leuker. In het begin moest ik erg wennen en kon heel erg boos kijken maar niemand was er van onder de indruk dus kan ik net zo goed weer vrolijk doen.
In het begin kon ik ook lekker klieren in de les, van alles heb ik geprobeerd. Nu vind ik het toch wel leuk om mee te doen dus gedraag me voorbeeldig. Zelfs in de beginnersles kan ik nu al meelopen. Goed he!
  Ras:
Geslacht:
Geb.datum:
Hoogte:
Kleur:
Vader:
Moeder:
Welsh
merrie
2001
110 cm
bruin
onbekend
onbekend
  Otje met Remco

Ype

Al weer een paar jaartjes ben ik hier. Eigenlijk bedoeld om voor de koets te lopen, maar zo braaf dat ik ook in de lessen mee mag doen. Voor de koets vind ik wel veel leuker en vinden ze mij soms wel pittig; in de les ben ik geloof ik het tegenover gestelde.
In ieder geval ben ik kei goed in pionnen omlopen ha ha.... Jorine heeft nog even met mij wat dressuurwedstrijdjes gereden en hebben we toch wat winstpunten en prijsjes gewonnen. Dat was erg leuk, maar Jorine is nu bij de pony’s gaan rijden.
Voor de koets vind ik wel het leukste. Ik kan alleen voor de koets, maar ook in 2- of 4-span meelopen. Dat laatste is altijd wel stoer. In de zomer loop ik ook niet altijd met de lessen mee, omdat we dan veel met de koets op pad gaan. 
  Ras:
Geslacht:
Geb.datum:
Hoogte:
Kleur:
Vader:
Moeder:

Fokker:
Fries
Ruin
30-03-1999
160 cm
zwart
Krist
Fokje Fan Ealsum
Meinderstma
Oudwoude
  Ype

Kasteelsche Hof Azira

In 2007 is Azira bij ons op de Stalhouderij geboren uit onze lieve merrie Verona´s Kyara. Na een paar maanden mocht ze bij haar moeder weg en heeft zij drie jaar bij stal Verona gestaan om samen met Verona´s Pebbles op te groeien.
Toen Azira 4 was is ze weer terug gekomen en is ze zadelmak gemaakt door Niels Brussen in Elst.
Hierna is Malou Sniedt op haar gaan rijden en vanaf  2014 rijdt Joyce de Kruiff dressuurwedstrijden met Kasteelsche Hof Azira. Het is een superfijne, werkwillige merrie die het goed doet in de wedstrijdring. Momenteel is ze M2 met wp bij de paarden
  Ras:
Geslacht:
Geb.datum:
Hoogte:
Kleur:
Vader:
Moeder:
Fokker:
Welsh K
merrie
21-06-2007
154 cm
donkerbruin
Orchard Boginov
Verona's Kyara
Stalhouderij Kasteelsche Hof