Jelte D

Vanaf mijn 3e levensjaar ben ik al op de Kasteelsche Hof. Voornamelijk om voor de koets te lopen maar natuurlijk ook lekker af en toe in de les. Er wordt altijd gevochten om mij als ik in de les mee loop, maar ja dat is dan ook wel logisch he, kijk maar naar mijn mooie foto.
Ik ben dan nu wel verkocht maar loop toch nog af en toe in de lessen mee en blijf wel lekker in mijn eigen stalletje staan.
verkocht aan Fam Huisman
april 2010

overleden op 8 november 2012
  Ras:
Geslacht:
Geb.datum:
Hoogte:
Kleur:
Vader:
Fokker:

 
Fries
ruin
12-04-1995
167 cm
zwart
Oeds
D. van Leeuwen
Puiflijk
  Jelte

Jessie

Zoals je bij Daphne kunt lezen ben ik hier samen met mijn moeder gekomen. Het was best even wennen want ik ben niet gewend om ergens zonder mijn moeder naar toe te gaan. Dus heb ik in het begin best veel gehinnikt als we apart de wei uit moesten.
Nu ben ik er wel aan gewend en loop ik lekker in de lessen mee. Het gaat ook steeds beter met al die moeilijke oefeningen die ik moet leren.

 
  Ras:
Geslacht:
Geb.datum:
Hoogte:
Kleur:
Vader:
Moeder:
onbekend
ruin
1989
148 cm
bruin
onbekend Daphne
  Jessie

Natasja

Ik ben geboren in Groesbeek op stal Klein Amerika. Daar heb ik samen met mijn broertje tot mijn 4e jaar gestaan. Toen ben ik op de Kasteelsche Hof gekomen. Marije heeft mij daarna gekocht, maar ik bleef lekker op de Kasteelsche Hof wonen.
Marije is veel met mij op wedstrijd geweest. Ik ben M1-dressuur en M-springen geworden; goed he? Daarna ging Marije naar een paard op zoek, maar mocht ik gelukkig wel hier blijven.
Inmiddels loop ik in de lessen mee en gedraag me prima. Veel kinderen willen op mij rijden. Gelukkig kennen die mij niet zoals ik tien jaar geleden was, want toen had Marije wel eens de handen vol aan mij. Een paar jaar geleden heb ik een bloeding in mijn oog gehad waardoor ik nu nog maar 1 oog heb, maar ik heb er geen last van hoor dus vind het nog heerlijk om mee te lopen in de les. En o ja ik heb ook een veulentje gehad, Mowgli Baloe.
overleden op 24-03-2011
  Ras:
Geslacht:
Geb.datum:
Hoogte:
Kleur:
Vader:

Moeder:
Fokker:
Welsh
merrie
15-06-1988
142 cm schimmel
Downland Folklore
Ianiet
J. Kouws
Groesbeek

 

  Natasja

Valeur K

In 2002 ben ik geboren op de Kasteelsche Hof en heb hier twee veulens gekregen. In 2007 Charmeur K en in 2010 Kasteelsche Hof Figaro. Meestal loop ik in de lessen mee omdat ik een prima leerpaard ben. In de dressuur heb ik L1 gelopen.

overleden in oktober 2012
  Naam:
Ras:
Geslacht:
Geb.datum:
Hoogte:
Kleur:
Vader:
Moeder:
Fokker:
Valeur K
KWPN
Merrie
08-04-2002
169 cm
vos
Indoctro keur
Indira G ster
Stalhouderij
Kasteelsche Hof
 

Xantos

In het rijtje van de Friezen kan ik natuurlijk niet ontbreken.
Mijn volledige naam is Xantos Frieschwijk. Zoveel loop ik nog niet in de lessen mee omdat ik het nog wel erg moeilijk vind. Linksaf, rechstaf ik kan het soms niet uit elkaar houden.
Met de koets mag ik ook al mee, maar nog niet zoveel als de andere friezen die er al weer langer zijn. We gaan goed oefenen natuurlijk.
Ik ben wel een allemans vriendje en vind het leuk om met de andere paarden te kunnen spelen.
In 2008 ben ik verkocht
  Ras:
Geslacht:
Geb.datum:
Hoogte:
Kleur:
Vader:
Moeder:
Fokker:
Fries
Ruin
01-03-1999
163 cm
zwart
Anne 340
Balowna
Mw. van Wijk
Koudekerk a/d Rijn
 
  Xantos

 

Login