Valeur K

In 2002 ben ik geboren op de Kasteelsche Hof en heb hier twee veulens gekregen. In 2007 Charmeur K en in 2010 Kasteelsche Hof Figaro. Meestal loop ik in de lessen mee omdat ik een prima leerpaard ben. In de dressuur heb ik L1 gelopen.

overleden in oktober 2012
  Naam:
Ras:
Geslacht:
Geb.datum:
Hoogte:
Kleur:
Vader:
Moeder:
Fokker:
Valeur K
KWPN
Merrie
08-04-2002
169 cm
vos
Indoctro keur
Indira G ster
Stalhouderij
Kasteelsche Hof
 

Natasja

Ik ben geboren in Groesbeek op stal Klein Amerika. Daar heb ik samen met mijn broertje tot mijn 4e jaar gestaan. Toen ben ik op de Kasteelsche Hof gekomen. Marije heeft mij daarna gekocht, maar ik bleef lekker op de Kasteelsche Hof wonen.
Marije is veel met mij op wedstrijd geweest. Ik ben M1-dressuur en M-springen geworden; goed he? Daarna ging Marije naar een paard op zoek, maar mocht ik gelukkig wel hier blijven.
Inmiddels loop ik in de lessen mee en gedraag me prima. Veel kinderen willen op mij rijden. Gelukkig kennen die mij niet zoals ik tien jaar geleden was, want toen had Marije wel eens de handen vol aan mij. Een paar jaar geleden heb ik een bloeding in mijn oog gehad waardoor ik nu nog maar 1 oog heb, maar ik heb er geen last van hoor dus vind het nog heerlijk om mee te lopen in de les. En o ja ik heb ook een veulentje gehad, Mowgli Baloe.
overleden op 24-03-2011
  Ras:
Geslacht:
Geb.datum:
Hoogte:
Kleur:
Vader:

Moeder:
Fokker:
Welsh
merrie
15-06-1988
142 cm schimmel
Downland Folklore
Ianiet
J. Kouws
Groesbeek

 

  Natasja

Grace

Ik ben Grace en woon al vanaf mijn tweede jaar op de Kasteelsche Hof. Ze hebben mij op de paardenmarkt in Hedel gekocht. Claudia heeft eerst wedstrijd op mij gereden, maar omdat ik een beetje te klein gebleven ben is Nienke met mij bij de pony’s gaan rijden.
Ik heb M2-dressuur en M-springen gelopen. Nu loop ik lekker in de lessen mee en o ja, ik heb ook 5 veulentjes gekregen: Lysander, Eureka, Enjoy, Dinono en Frodo.
vanaf zomer 2010 mag ik van mijn oude dag genieten bij Stal Verona, samen met hun merrie Thrianta's Nathalie (de moeder van Aschwin, Kyara en Pebbles)
  Ras:
Geslacht:
Geb.datum:
Hoogte:
Kleur:
Vader:
Moeder:
Fokker:
KWPN
merrie
 31-03-1988
157 cm
donkerbruin
Troublemaker
Cresendo
J. Gijsbers
Afferden


 
  Grace

Jessie

Zoals je bij Daphne kunt lezen ben ik hier samen met mijn moeder gekomen. Het was best even wennen want ik ben niet gewend om ergens zonder mijn moeder naar toe te gaan. Dus heb ik in het begin best veel gehinnikt als we apart de wei uit moesten.
Nu ben ik er wel aan gewend en loop ik lekker in de lessen mee. Het gaat ook steeds beter met al die moeilijke oefeningen die ik moet leren.

 
  Ras:
Geslacht:
Geb.datum:
Hoogte:
Kleur:
Vader:
Moeder:
onbekend
ruin
1989
148 cm
bruin
onbekend Daphne
  Jessie

Daphne

Hallo allemaal; ik ben Daphne en nog niet zo lang op de Kasteelsche Hof. Ik ben hier samen gekomen met Jessie.
Wij hebben bijna ons hele leven in Groesbeek gestaan en altijd veel bosritjes gemaakt. Toen mijn vorige baasje niet zoveel tijd meer voor ons had, zijn we in de Ooij komen wonen. Het is wel even wennen want we moeten nu wel iets meer werken. Het is heerlijk om geknuffeld en gepoetst te worden. Ik ben een ideale beginners pony
Op 10 mei 2012 hebben wij Daphne in moeten laten slapen.
  Ras:
Geslacht:
Geb.datum:
Hoogte:
Kleur:
Vader:
Moeder:
onbekend
merrie
1985 ?
145 cm
bruin
onbekend
onbekend