Koetsen

GlaslandauerWilt u van uw bruiloft een romantische dag maken, dan kan dat in een van onze prachtige koetsen.
Stalhouderij Kasteelsche Hof heeft een chique donkergroene glaslandauer met een crèmekleurige bies. De kap van de koets kan helemaal open en zelfs het glaswerk kan helemaal naar beneden.
In deze prachtige koets waant u zich in een sprookje. De Friese paarden zorgen er voor dat het plaatje compleet is.
Ook aan uw gasten is gedacht. Zij kunnen in een mooie volgkoets meegenieten van deze prachtige dag. Dit kan zijn een omnibus of een huifwagen. In een volgkoets kunnen 20 personen en bij de omnibus kunnen zelfs boven de koetsier nog gasten plaatsnemen.

trouwkoetsOp iedere koets is een koetsier en hulpkoetsier aanwezig die volledig in stijl gekleed zijn.
Met onze wagens kunnen wij mooie tochten door de Ooijpolder organiseren. Deze koetsen zijn geschikt voor 20 personen.
De koetsen kunnen zowel open als dicht. Op het moment dat de picknickwagen dicht is kunt u door de grote ramen die het heeft nog volop genieten van de natuur. Deze tochten kunt u ook met de omnibus ervaren. De koetsen zijn afzonderlijk te huur voor een rit door de Ooijpolder, maar dit kan ook in combinatie met een leuk arrangement.
U kunt onze koetsen natuurlijk voor diverse gelegenheden huren. Wij reizen door geheel Nederland.


 

...indrukwekkend!
Foto: Hugo Berns

Onze koetspaarden
Op onze stalhouderij hebben wij diverse paarden en pony’s. Voor de koetsen staan uitsluitend Friese paarden. Met hun mooie glanzende zwarte vacht, hun schitterende lange manen maken zij het geheel compleet. De paarden hebben een vriendelijk karakter en zijn altijd bereid om te werken.
Image
In onze vrije tijd gaan we met onze marathonwagen door het natuurgebied. Heuveltjes, water en af en toe een lekker sprintje trekken in galop vinden de paarden heerlijk.

ImageTevens worden onze paarden onder het zadel gereden en in de dressuursport uitgebracht. Dit is een leuke afwisseling voor ze.

Login